24/7 Bereikbaar 06 - 10 02 58 49

Zwangerschapscursus Puur, Pijn & Partner

Wellicht vind je de naam van deze bevallingsvoorbereiding best wel confronterend. Daar heb je gelijk in. En toch is deze naam bewust gekozen door Eliane Coutinho. Veel te vaak zag zij vrouwen en partners de onvermijdelijke confrontatie met pijn pas bij de bevalling aangaan. Dat is ontzettend jammer.

Gedegen voorbereiding levert veel goeds op tijdens je bevalling. Deze voorbereiding begint in de zwangerschap. Het gaat bij Puur Pijn & Partner om meer dan het wel of niet gebruiken van pijnstilling. Het gaat erom hoe jij jouw bevalling gaat beleven. Wat dat betreft lijkt de bevalling op het lopen van een marathon. Deels een lichamelijke uitdaging en deels een mentale uitdaging. Beide elementen zijn met elkaar verbonden: De mindset.

Deze zwangerschapscursus is gebaseerd op jouw persoonlijke mindset en dat van je partner. Er zijn 4 soorten mindsets te onderscheiden. Je gaat je ontdekken welke van de 4 jij hebt en wat je kunt doen om deze positief te beïnvloeden. Als je dit weet hoef je dus niet in onzekerheid te wachten tot jouw bevalling, maar kan je direct en samen met je partner invloed uitoefenen op je bevallingsbeleving.

Het is overigens een éénmalige unieke zwangerschapscursus dus qua tijdsinvestering wordt er echt niet veel van je gevraagd. En geloof me, je gaat er veel aan hebben.
De bevalcursus Puur Pijn en Partner zet jouw mindset en dat van je partner in het licht en geeft jullie een positieve boost en tools om elkaars mindset al in de zwangerschap positief te beïnvloeden. Puur Pijn en Partner is de coachende voorbereidende cursus voor alle zwangere vrouwen en hun partners.

Informatie & aanmelden

De data’s:

  • Vrijdagavond 19 juli
  • Vrijdagavond 13 september
  • Vrijdagavond 22 november

Tijd: 18.30 – 21.30
Kosten: €100,- per stel

De cursus vind plaats in het gezondheidscentrum in Winsum op de eerste verdieping. Je hoeft voor deze cursus niet bij mij onder controle te zijn.

Mocht je/jullie denken, dat is ook iets voor ons. Geef je op via de mail of stuur een bericht naar: 06 – 10 02 58 49