24/7 Bereikbaar 06 - 10 02 58 49

Ervaringen

Ilse neemt tijdens de controles uitgebreid de tijd en is altijd in voor een gezellig gesprek. Tijdens de bevalling ontzettend veel steun gehad aan Ilse. Mochten we ooit een 2e kindje krijgen dan zeker weer onder begeleiding van Ilse!

De cursus puur pijn & partner is ook zeker aan te raden!

Lieve Ilse, bedankt voor alles😘

- A. Journee

Afgelopen dinsdag waren we op bezoek bij onze verloskundige Ilse Vermeulen van verloskundigenpraktijk Het Hogeland ‘De eerste stap’ (6 weken na de bevalling).
Wat hebben we een mooie zwangerschap gehad🥰 fijne bezoeken, prachtige echo’s, alle informatie werd duidelijk uitgelegd, je was altijd betrokken en benaderbaar en gaf goede adviezen. Wat bouw je een band op met elkaar ❤️ tijdens de bevalling bracht je rust en vertrouwen, je was er echt voor ons de afgelopen 9 maanden en in de kraamweken ben je zo betrokken geweest. Bedankt voor wie je bent, je bent een heel fijn mens. We hadden ons geen fijnere tijd kunnen wensen.
We komen zeker nog eens op de koffie 😘
Ps.. voor allen die eventueel zwanger worden.. bij Ilse zijn jullie in de allerbeste handen🤰🤱👨‍👩‍👦👨‍👩‍👧‍👧

- S. Rosenboom

Ilse, is een fijne vrouw. Neemt de tijd voor je, legt alles fijn uit zodat je het goed begrijpt. Helpt je goed door de bevalling heen met alles wat je nodig hebt. Zou iedereen aanraden om naar ilse te gaan. Bij onze 2 en 3de kind bij haar geweest. Mocht nummer 4 ooit komen zal ik zeker terug naar ilse gaan, geen fijnere verloskundige te krijgen. En als je bevallen bent kan je ook nog voor de spiraal bij haar terecht, die ook bij haar laten zetten. Legt ze precies uit wat ze doet en wat je kan verwachten. Ook hier voor zou ik iedereen aanraden om naar haar te gaan.

- A. van Hasslt

Wat ben ik blij dat ik Ilse als verloskundige heb gekregen! Ondanks een lastige zwangerschap en vervelende gesprekken in het ziekenhuis, was ze nuchter aanwezig en altijd klaar voor een fijn gesprek. Ze kwam voor me op in het ziekenhuis en kon door een hele fijne samenwerking ook nog bij m’n bevalling zijn in het ziekenhuis. Dankzij haar kon mijn zwangerschap en bevalling op mijn manier gebeuren er was altijd ruimte voor andere mogelijkheden.

We hebben vreselijk veel gelachen, maar ik kon ook terecht voor vragen en adviezen. Wat ben ik blij geweest met haar aanwezigheid bij alles.

Als ik ooit weer zwanger mag worden, dan ga ik zeker weer naar Ilse 🥰

- R. Zwerver

Ilse zorgde ervoor dat mijn zwangerschap een feestje was. Want wat moet je bij je eerste zwangerschap verwachten? Ze zorgde mede door haar nuchtere houding en de leuke gesprekken (lees: veel lachen) ervoor dat wij ons enorm op onze plek voelden bij haar. Tijdens de bevalling heeft ze ook fantastisch werk verricht (in het ziekenhuis), vertelde mij rustig alle opties die genomen konden worden en handelde hierna. Ook toen het na de kraamweek even mis ging met mij waardoor ik opnieuw in het ziekenhuis terecht kwam bleef ze contact met me zoeken (notabene in haar vakantie). Mocht ik ooit weer zwanger raken dan kies ik zeker weer voor Ilse. 🙂

- J. Nijboer

De begeleiding van Ilse tijdens mijn zwangerschap en bevalling was erg fijn! Ilse is rustig, nuchter en gezellig. Ze luistert naar je wensen en laat je op je gemak voelen. Ilse geeft vakkundig advies en respecteert de keuzes die je als aanstaande moeder maakt.

- J. Pot