Echo’s

Ik maak zelf de vitaliteits-, termijn, groei en liggingsecho’s. . Dit kan in Winsum. Voor de 13 weken echo en 20 weken echo verwijs ik je wel naar een echopraktijk aangezien dit medische echo’s zijn. 

 

Onze echo’s

Vitaliteitsecho

Tijdens onze eerste kennismaking rond 7-8 weken kunnen we, indien je wenst, met de echo kijken of er een kloppend hartje is.

 

 

 

 

 

 

 

Termijnecho

Tussen 10-12 weken vindt de termijnecho plaats, omdat ik dan de uitgerekende datum het beste kan bepalen. Bij deze echo meet ik abdominaal (via de buik) het kindje zodat we de uitgerekende datum kunnen vaststellen. Daarnaast zien we uiteraard ook of het hartje klopt, het kindje armpjes en benen heeft en of er bijzonderheden aanwezig zijn.

Groei-echo

Als ik twijfel over de groei van jullie kindje of als er een speciale reden is waardoor we de groei extra in de gaten willen houden dan maken ik een groei-echo.

 

 

 

 

 

 

Liggingsecho

Op het einde van de zwangerschap kan je bij mij nog kiezen voor een liggingsecho. Als ik twijfel over de ligging, dan zal ik hem zeker uitvoeren. Om zeker te weten dat het kindje goed ligt voordat de bevalling zich zal aankondigen.