Echo’s

Wij zijn alledrie basisechoscopist en maken zelf echo’s. Dit kan in Winsum, Middelstum en in Bedum.  Het voordeel daarvan is dat je niet naar een andere locatie of persoon hoeft. Voor de 13 weken echo en 20 weken echo verwijzen we je wel naar een echopraktijk aangezien dit medische echo’s zijn. 

 

Onze echo’s

Vitaliteitsecho

Tijdens onze eerste kennismaking rond 7-8 weken kunnen we, indien je wenst, met de echo kijken of er een kloppend hartje is.

 

 

 

 

 

 

 

Termijnecho

Tussen 10-12 weken vindt de termijnecho plaats, omdat we dan de uitgerekende datum het beste kunnen bepalen. Bij deze echo meten wij abdominaal (via de buik) het kindje zodat we de uitgerekende datum kunnen vaststellen. Daarnaast zien we uiteraard ook of het hartje klopt, het kindje armpjes en benen heeft en of er bijzonderheden aanwezig zijn.

Groei-echo

Als wij twijfelen over de groei van jullie kindje of als er een speciale reden is waardoor we de groei extra in de gaten willen houden dan maken we een groei-echo.

 

 

 

 

 

 

Liggingsecho

Op het einde van de zwangerschap kan je bij ons nog kiezen voor een liggingsecho. Als wij twijfelen over de ligging, dan zullen wij hem zeker uitvoeren. Om zeker te weten dat het kindje goed ligt voordat de bevalling zich zal aankondigen.