24/7 Bereikbaar 06 - 10 02 58 49

Over mij

In januari 2011 ben ik na ruim 3 jaar werken in de regio mijn eigen praktijk in Winsum begonnen . Met veel enthousiasme en betrokkenheid heb ik de eerste 3 jaar alleen gewerkt. De praktijk groeide snel en zo was de praktijk 8 jaar lang een duopraktijk. Sinds 2021 werk ik weer caseload (1 op 1 begeleiding).

1-op-1 begeleiding

Jij en je partner krijgen een vertrouwd gezicht tijdens je zwangerschap, bevalling en in de kraamweek. Ik vind het belangrijk dat jullie je prettig voelen bij je verloskundige.

Door de 1-op-1 begeleiding te geven kunnen we elkaar beter leren kennen. Hierdoor kan ik de zorg beter afstemmen op jullie wensen. Uit onderzoek blijkt 1-op-1 begeleiding veel voordelen voor jou als zwangere te hebben!

Ik hoop bij te dragen aan een goede ervaring, dat jij en je partner goed kunnen terugkijken op deze unieke periode en bijzondere gebeurtenis, en er dan ook een leven lang met een goed gevoel aan zullen terugdenken.

Achterwacht of niet bereikbaar?

Verloskundigenpraktijk Laif is mijn achterwacht.
Mocht ik ziek zijn, twee bevallingen tegelijk hebben of bijvoorbeeld een cursus hebben, dan kan het zijn dat je hun aan de telefoon krijgt.

Mocht ik onverhoopt niet bereikbaar zijn, bel dan:
Verloskundigenpraktijk Laif 06 – 33 18 78 89.