06 - 100 25 849 (24/7 bereikbaar) info@deeerstestapverloskunde.nl

Aanmelden

Je kan je bij ons aanmelden vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent. Je kan ons hiervoor bellen of het online aanmeldformulier gebruiken. De eerste afspraak wordt dan, in overleg met jou, tussen 7 en 9 weken zwangerschap gepland. Heb je eerder vragen dan kun je altijd bellen, we zijn 24 uur per dag bereikbaar!

Begeleiding van de kraamperiode na een medische bevalling

Wanneer je vanwege een medische indicatie bij de gynaecoloog onder controle bent en daarom ook in het ziekenhuis zal bevallen, kun je je wel bij ons aanmelden voor begeleiding van je kraambed thuis. De gynaecoloog draagt de zorg voor jou, als je weer naar huis gaat na je bevalling, altijd over aan een verloskundige. Meld je je ruim voor je bevalling bij ons aan.

 

Dan kunnen we, als je dat fijn vindt, een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.
Als je twijfelt of er bij jou sprake is van een medische indicatie, neem dan gerust contact met ons op. Ook dan kunnen we een eerste afspraak inplannen en samen bekijken wat voor zorg gewenst en geïndiceerd is.

Vul ons aanmeldformulier in

Of bel: ✆ 06 – 100 25 849

Past onze betrokken 1 op 1 begeleiding helemaal bij jou?

Vul dan onderstaand formulier hieronder in. Wij zullen dan kijken welke verloskundige er ruimte heeft voor jou. We doen ons best om je zo snel mogelijk te bellen om een eerste afspraak te plannen.

24/7 Bereikbaar op 06 – 100 25 849.

Praktijk Winsum:

maandag t/m vrijdag
ochtend, middag en avond

Gezondheidscentrum Uithuizen:

Donderdagochtend: 09:00 – 12:00

Hoofdstraat Obergum 22 9951AH Winsum

Ambachtsschoolstraat 8 9981 JX Uithuizen