verloskundigen

 

 

 

 

 

Hallo!

Ik ben Ilse Vermeulen en ben in 2006 afgestudeerd aan de Verloskunde Academie te Groningen. Voor de verloskunde heb ik eerst de opleiding tot verpleegkundige afgerond. Echter hier vond ik mijn voldoening niet in. Ik was op zoek naar een zelfstandig en uitdagend beroep. Dit werd voor mij werken als verloskundige.

Het eerste jaar heb ik door heel Nederland waargenomen om ervaring op te doen. Al gauw had ik mijn plekje in Winsum gevonden. Vanaf 2009 woon ik samen met mijn man in Winsum. Hetzelfde jaar ben ik bevallen van onze mooie dochter Yasmijn en in oktober 2013 ben ik bevallen van mijn prachtige zoon Yannick.

Het hebben van een eigen praktijk is altijd al een van mijn dromen geweest. In januari 2011 heb ik de stap gemaakt en ben ik mijn eigen praktijk begonnen. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier, liefde en energie mijn werk als verloskundige uitgevoerd. Na ruim 2 jaar alleen gewerkt te hebben merkte ik dat de praktijk te groot was geworden voor mij alleen. Daarom ben ik ook erg blij dat ik mijn nieuwe collega Linda mag verwelkomen in de praktijk. Voor mij erg prettig dat je nu samen als een team kan gaan functioneren en op elkaar kunt terugvallen.

 

 

 

 

 

 

Hoi!

Mijn naam is Linda Geerling. In 2012 ben ik afgestudeerd als verloskundige. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in deze praktijk en heb ik Ilse leren kennen. Ik wist toen gelijk dat ik graag in de thuisverloskunde wilde werken. Ik vind het persoonlijke contact erg leuk en belangrijk voor een goede begeleiding van de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Ik wil graag dat jullie later met een goed gevoel kunnen terug kijken op deze bijzondere periode uit jullie leven en vind daarom jullie wensen en ideeën erg belangrijk.  Het voelt altijd weer als een eer dat ik als verloskundige aanwezig mag zijn bij zoiets wonderlijks als een geboorte.